Besökare

torsdag 15 december 2011

"Stil"

Klockan är halv tio och det är torsdagskväll. Jag vaknade just. Så skönt att somna med barnen. Absolut inte lika skönt att vakna och minnas köket med all disk, de oskrivna julkortskuverten, de obakade saffransskorporna och det sminkade ansiktet som behöver tvättas av.

Hade maken varit hemma skulle jag be honom bära mej till sängen och bädda ner mej. Det känns som det är det minsta jag kan begära. Jag menar, jag har ju fött hans barn och närt dem vid min barm.

Imorrn blir jag och mina kollegor bjudna på julbord av jobbet. Lyx! Läste just några kollegors kommentarer på FB om funderingar kring klädsel inför morgondagens julfest.

Själv bor jag på landet och verkar helt ha tappat stinget.

En liten stilstudie.

Först. Kväll i soffan. När jag ser mej själv i spegeln, tänker jag att det måste vara svårt för min man att hålla tassarna i styr. Vad finns under alla lager, liksom.


Springtur med broddar på skorna. Pannlampan drog jag på mej efter kortknäppandet.


Kvällskiss med hunden. Återigen alla dessa lager. Snyggt!


Det är tur jag har vänner som ibland tvingar ut mej på shoppingrundor. Och med shoppingrundor menar jag snabbspring i max tre butiker.

Utan Pia och Rosie, vore jag långt ifrån lika snyggt klädd om dagarna. Titta så glad jag gör dem när jag snällt provar det mesta de letar fram.


Något av de plagg som inhandlades häromdagen får bli julbordsstassen. Skönt, då var det löst!

I övrigt har jag inte löst så mycket. Inga adresser skrivna på några som helst kuvert och inte en endaste liten saffransskorpa så långt ögat når. Mycket, mycket dåligt!






1 kommentar:

  1. Hi hi fasen va du är rolig! Älskar din blogg!
    Ha de super roligt imorgon!!!
    Kram K

    SvaraRadera