Besökare

måndag 29 april 2013

Hur dagen blev.

Mina önskningar gick inte i uppfyllelse. Still ont i hälen och bilen kostade 2700+3700 nätta kronor.

Men som jag skrev, det gör ingenting. På sanning.

För idag hämtade jag två fina pojkar. Den ena sa: "Mamma, vilka fina strumpor du har!" Den andra sa: "Idag mamma, får du sex pussar!"

Det sistnämna övertygar mej om att mirakel faktiskt finns!

Kvällspigga grabbar väljer Skyline på Spotify och jag har ännu en låt att avsky.

 
Jag lagade goda fiskburgare och dessa njöt jag av i tre sekunder innan barnens tallrikar var tomma och fyra bedjande ögon tittade på mej. "Mamma, får vi gå till Liam och Elton. Snälla! Snälla!"
 
Kvar blev jag med disken. Jag satt där och stirrade på tomma stolar och tallrikar med lingonsyltsrester och undrade exakt när jag reducerades till kock/diskare/tvättare/sagoberättare.
 
 
Sen slutade jag fundera och tog tag i allt. Det vill säga, jag gjorde mej en kopp te, satte mej i soffan och surfade runt på goda efterrättstips inför morgondagens valborgsfirande. Sen kom Johan hem och diskade.
 
Nu sover barnen och Johan är ute och springer. Jag är så avundsjuk! Men jag vilar i två dagar till med Voltarensmörj. Precis så som en fin och omtänksam vän instruerat mej.
 
Imorrn ska jag göra en veckas jobb på åtta timmar. Mycket stressande, men som sagt, mirakel sker. Om Lennon delade ut en hel extra puss, lär ingenting vara omöjligt.
 
Trevlig Valborg på er!
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Trevlig valborg på er med. Hälsa Johan. :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Тhe neхt time I гead a blog, I hopе that it dοesn't disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read through, nonetheless I genuinely believed you would have something useful to talk about. All I hear is a bunch of complaining about something you could fix if you were not too busy searching for attention.

    Visit my web site; Payday Loans

    SvaraRadera