Besökare

söndag 15 december 2013

Vad vi gjorde idag.

Det blev poolen.

Och hur vi någonsin ska kunna ha rimliga förväntningar på livet i hemma i Sverige, beats me.

När vi sitter där i bubbelpoolen, efter att ha badat i swimmingpoolen, efter att ha funderat på om vi skulle ha tagit stranden istället, tänker vi bara att ja, det här hör ju vardagen till.

Orimligheten i det, liksom.


Att i stort sett varje dag kunna luncha i solen mellan badningarna med den finaste utsikten man kan tänka sej. Den orimligheten.


Att ha två söner som är superfina med varandra och som bråkar så sällan att om de gör de det, så blir jag och Johan helt chockade och ba, men alltså vad ÄR det för feeeeel när de bråkar?!?! Gud, vad jobbigt!.

ORIMLIGHETEN i det.


Att jag bara älskar Gingerbread Latte, som faktiskt innehåller en massa kaffe. Den orimligheten.


Att kunna handla endast en liten påse med varor för att vi inte klarade av att vara i affären en lördag med miljoner människor, men veta att vi lika gärna kan åka tillbaka på måndag i lugn och ro. Tillsammans dessutom. Vilken tid som helst på dygnet. Den orimligheten.


Att vakna utsövd varje morgon klockan sju men ändå kunna ligga kvar och mysa, hela familjen i sängen, hur länge som helst.

Att få träna minst en timme varje dag utan att känna att vi borde ha städat eller skottat eller klippt gräset eller varit med barnen eller bytt gardiner eller tvättat eller lagat mat, eftersom vi har hela resten av dagen att göra dessa sysslor på. Tillsammans. Utan stress.

Att vi imorrn åker två dagar till Legoland för att sedan mellanlanda hemma hos June över tisdagsnatten för att på onsdagen, efter ett par timmars jobb för mej, åka till paradiset Islamorada i två dagar. På semester från semestern.

All orimlighet i allt det orimliga ovan.

Liksom.

Alltså.

Men vet ni vad det bästa är...?

Inget av det ovanstående är orimligt. Bevisligen, eftersom vi upplever allt i detta nu. Så istället för att tänka att saker och ting kommer att vara orimliga att önska sej efter denna resa, så väljer vi att tro att om detta är rimligt, så borde i stort sett vad som helst vara det.



1 kommentar:

  1. Det ordspråket kopplar vi hädanefter på! Även här i Hånäset kan man uppleva att en fullmåne går ner över Öjsberget och sprider ett guldglitter över Öjesjön rakt i mina ögon. Paradiset finns även här!
    Pussa mina pojkar, pappa

    SvaraRadera